Antwerp boekt zure nederlaag: Ik snap niet dat hij niet mocht starten

Antwerp boekt zure nederlaag: "Ik snap niet dat hij niet mocht starten"

11-03-2019 12:00
8

Antwerp heeft met 1-2 verloren van Sporting Charleroi, en dat stond duidelijk niet in het scenario. Antwerp-icoon Patrick Goots zag een onherkenbaar Antwerp dat heel wat werkkracht miste.

Veel actie viel er niet te zien op de Bosuil. "Ik kan kort zijn: de eerste helft tegen Charleroi was nog redelijk, de tweede slecht. Ik had het gevoel dat er toch wat decompressie was na het behalen van Play-Off 1", geeft hij aan in Gazet Van Antwerpen. 

"Uiteraard speelden de vele wissels ook hun rol. Simao, Govea, Baby… Ze lieten soms mooie dingen zien en ze brengen meer voetballend vermogen, maar in het algemeen miste ik toch de onverzettelijkheid en de drang om te winnen die zo eigen is aan het 'normale' Antwerp. Lees: de knokkracht en kilometers van bijvoorbeeld Haroun."

Laszlo Bölöni zette de publiekslieveling ook terug op de bank. "Ik snapte niet dat Hairemans niet mocht starten. Die speelt twee goede matchen, is in vorm. En vooral: dit was toch het ideale moment om Refaelov eens wat te laten rusten. Hij speelde immers weer geen supermatch. Dan kan hij zich toch beter in alle rust voorbereiden op Play-Off 1, vind ik."