Oranje, derde kind en goal, de geweldige week van Vormer

Oranje, derde kind en goal, de geweldige week van Vormer

11-03-2019 09:31 Laatste update: 11:24
8

Het werd een leuke week voor Ruud Vormer. Opnieuw in de voorselectie van Oranje, een derde kindje op komst en een doelpuntje tegen Eupen. Heeft hij ook een favoriet momentje?

"Welke van de drie me het meeste plezier deed? Dan toch deze 0-4", lacht hij tegenover Het Laatste Nieuws. "Die kleine is natuurlijk mooi, maar dit resultaat is voor mij heel belangrijk. We hebben het hier normaal altijd lastig", zegt de middenvelder.

Vormer wist nog eens te scoren. Hij krulde een vrije trap prachtig in doel. "Het was lang geleden dat ik nog eens een vrije trap mocht nemen", gaf Vormer aan. "We krijgen ze nooit, hé. Onze spitsen blijven te vaak staan, ze vallen normaal nooit. En als ze het toch doen, is het op Denswil zijn plek", aldus de Nederlander.

Opvallend, Vormer bedankte het materiaal achteraf. "Deze Select-balletjes zijn top. Mijn vrijschoppen tegen Charleroi en Standard waren met hetzelfde exemplaar. Daarom gaan ze er steeds zo fraai in. Het was ook leuk dat ik 'die lange' (Vanaken, red.) nog een assist kon geven. Ach, het was een heel mooie week. Je voelt dat we in een stijgende lijn zitten. Hopelijk kunnen we die doortrekken in de Play-Offs", besluit hij.