Rutten verstevigt positie bij Anderlecht, verlengd verblijf is een mogelijkheid

Rutten verstevigt positie bij Anderlecht, verlengd verblijf is een mogelijkheid

Gepubliceerd: maandag 11 maart 2019 om 07:00ma 11-03-2019 om 07:00

Anderlecht mag zich opmaken voor Play-Off 1. Na de zege tegen KV Kortrijk en het gelijkspel van STVV is het zeker van een plekje bij de eerste zes. Goed nieuws voor Anderlecht en voor Fred Rutten.

De Nederlander heeft zijn positie bij paars-wit namelijk opnieuw wat verstevigd. Rutten zette bij zijn komst naar Anderlecht zijn handtekening onder een contract van onbepaalde duur. Hij leek dus maar gewoon tussenpaus te gaan worden. Al is dat nog niet helemaal zeker.

"Als de kwaliteit blijft zoals ze nu is, moeten we zelfs niet discussiëren", alludeerde sportief manager Michaël Verschueren op een contractverlenging bij Proximus Sports.

Play-Off 1
Verschueren was alvast tevreden met het geleverde spel zondag. "Dat is het voetbal dat we willen. Er waren zelfs wat flitsende acties van Yari (Verschaeren, red.), Bolasie en Sven (Kums, red.). Op basis daarvan kunnen we Play-Off 1 met vertrouwen tegemoet. We hebben er onze plek, zo bewezen we tegen Antwerp al. En nu kunnen we bevrijd voetballen, dat kan iets opleveren."

Met Anderlecht wil hij een Europees ticket halen. "Dat is de doelstelling", geeft hij aan. Volgens hem is dat zeker mogelijk. "Zeker omdat we nog Dimata en Trebel hopen te recupereren na blessures", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws