Rode Duivel mag dromen van toptransfer naar Barcelona: ''Natuurlijk hoor je wat''

Rode Duivel mag dromen van toptransfer naar Barcelona: ''Natuurlijk hoor je wat''

10-03-2019 15:42
5

Koen Casteels is bezig aan zijn vierde seizoen bij het Duitse VfL Wolfsburg en de 26-jarige doelman lijkt klaar voor een volgende stap in zijn loopbaan. Onze landgenoot wordt zelfs in verband gebracht met FC Barcelona. Casteels heeft deze geruchten ook gehoord.

"Natuurlijk hoor je hier en daar wat zaken, maar ik blijf er redelijk rustig onder. Zolang er geen concrete gesprekken zijn, is het ook maar wat je leest in de pers. De ambities moeten realistisch zijn, maar ik denk dat je ze ook elk seizoen moet bijstellen. Ik hoop uiteraard Europees te spelen, in de Champions League", zegt Casteels in gesprek met Eleven Sports

Casteels werd ook gevraagd naar zijn status bij de Rode Duivels. "Ik ga altijd graag naar de nationale ploeg. Ik doe elke training mijn best en ook bij Wolfsburg doe ik mijn best zodat de bondscoach mij opmerkt. Of het pikt dat ik derde doelman ben? Dat is nu eenmaal zo en dat moet ik accepteren. Het enige wat ik kan doen, is hard blijven werken. We zien wel hoe het loopt'', wacht Casteels af.