Dessers speculeert over vertrek: ''Uitleenbeurt, of misschien word ik verkocht''

Dessers speculeert over vertrek: ''Uitleenbeurt, of misschien word ik verkocht''

10-03-2019 14:05

Cyriel Dessers is gelukkig bij FC Utrecht, maar onze landgenoot sluit niet uit dat hij komende zomer noodgedwongen vertrekt bij de Nederlandse eersteklassers. Dessers is namelijk geen onbetwiste basisspeler. 

In januari was er al sprake van een tijdelijk vertrek voor Dessers. Diverse Eredivisie-ploegen hadden belangstelling voor de voormalig spits van Lokeren. Een knieblessure gooide toen roet in het eten. Vòòrdat Dessers geblesseerd raakte, zat hij regelmatig op de bank.

"Ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze voor Utrecht. Ik ben hier blij en gelukkig, het is alleen spijtig dat het er nog niet helemaal is uitgekomen", aldus de 24-jarige aanvaller, in de studio van RTV Utrecht.

In dubio
"Het liefst zou ik bij FC Utrecht spelen en mijn ding doen, dat zou ideaal zijn voor mij. Als dit niet kan, dan moet ik op zoek naar speeltijd. Misschien met een uitleenbeurt, misschien word ik verkocht. Op dit moment ben ik gelukkig, ook al wil ik zoveel mogelijk spelen." Dessers stond dit seizoen twee keer in de basis. Zes keer viel hij in.