Nog een stunt? Door Ajax en Manchester United geloven wij er ook in

Nog een stunt? "Door Ajax en Manchester United geloven wij er ook in"

10-03-2019 12:00
6

Niet alleen de spelers van Manchester United hebben inspiratie gehaald uit het optreden van Ajax tegen Real Madrid, maar ook bij Juventus nemen ze de Amsterdammers als voorbeeld. De Oude Dame moet komende week een 2-0 achterstand goed zien te maken tegen Atlético Madrid in de Champions League.

"Het gaat goed. We kunnen niet wachten om deze grote wedstrijd te spelen", zegt doelman Wojciech Szczesny tegen Sky Sport Italia. "We hebben in de eerste wedstrijd veel fouten gemaakt. We moeten beter verdedigen en aanvallen."

Ondanks een ruime achterstand is er vertrouwen bij Juventus en Szczesny. "We geloven erin, omdat we fysiek in orde zijn en het in de Champions League nooit over is. Ajax en Manchester United hebben dingen gedaan waardoor we geloven dat ook wij dat kunnen doen, gezien de kwaliteit die we hebben."

Atlético heeft een 2-0 voorsprong en staat er niet om bekend aanvallend te spelen. "Atlético is erg georganiseerd, zeker defensief gezien. Ze vertrouwen veel op de tweede bal en de voortzetting. We moeten goed zijn in de dekking en de verloren ballen."