Rode Duivels zoeken opvolger voor Fellaini: Hij is een mogelijkheid

Rode Duivels zoeken opvolger voor Fellaini: "Hij is een mogelijkheid"

10-03-2019 11:45
10

Marouane Fellaini speelde donderdagavond op de verrassing door zijn exit bij de Rode Duivels aan te kondigen. Fellaini maakt er na 87 caps een einde aan. Eddy Snelders moet met een vergrootglas zoeken naar een opvolger.

"Misschien is Dendoncker een mogelijkheid", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws. "Als die kan bevestigen bij Wolverhampton tenminste. Hij kan die rol van box-to-box-middenvelder invullen. Alleen zal hij nooit zoveel smeerlap als Fellaini zijn."

Fellaini heeft zijn nut voor de nationale ploeg vaak bewezen. "Mooi was het niet altijd. Maar ik ben er zeker van dat we in de toekomst op moeilijke momenten naar de invallersbank gaan kijken en ons afvragen: 'Fellaini, waar zit je? We hebben je nodig.'"

Fellaini was een echt breekijzer voor de Rode Duivels. "Elke tegenstander had schrik als Fellaini op het veld kwam. Dié troef zijn we nu kwijt. Ik denk dat we hem daarom nu pas écht naar waarde zullen schatten. In momenten van oorlog ging hij voorop in de strijd. Ik heb daar altijd van genoten."

Lees ook: Bondscoach Martinez reageert op afscheid Fellaini