Sterkhouder KAA Gent op de terugweg: “Hij staat dicht bij een terugkeer”

Sterkhouder KAA Gent op de terugweg: “Hij staat dicht bij een terugkeer”

10-03-2019 07:28

KAA Gent heeft nog altijd zicht op Play-Off 1. De laatste speeldag zal allesbeslissend zijn want dan staat rechtstreekse concurrent STVV op het programma. Coach Jess Thorup focust zich echter eerst op KV Oostende.

KAA Gent moet ook de drie punten pakken tegen KV Oostende wil het nog kans maken op Play-Off 1. "Ik zei 2 maanden geleden al dat die laatste match heel belangrijk zou worden. Maar we moeten zien dat we tegen dan nog ergens om spelen. Mijn spelers moeten nu enkel denken aan Oostende. Er moet niets anders in hun hoofd zitten. Want zonder de drie punten zondag is er niets om voor te spelen."

Chakvetadze keer bijna terug uit blessure, laat Thorup op de webstek van KAA Gent weten. "Ik denk dat hij dicht staat bij een terugkeer maar het zou stom zijn om hem te forceren." Thorup wil de aanvaller tijd geven tot de start van PO1. "Die gedachte spookt ook door mijn hoofd. Maar als we hem nodig hebben en hij is klaar, zal ik hem brengen. Want hij is een speler die matchen kan veranderen."