KAA Gent treft gehavend KV Oostende, maar Broos recupereert wel twee spelers

KAA Gent treft gehavend KV Oostende, maar Broos recupereert wel twee spelers

09-03-2019 14:07

Op zondagavond trekt KV Oostende naar de Ghelamco Arena. Daar geeft het KAA Gent partij. Bij KV Oostende zit Hugo Broos als trainer op de bank. Bij zijn comeback naast de Belgische velden mist Broos vijf spelers.

Op speeldag 28 wist KV Oostende zich te handhaven in de Jupiler Pro League. Het speelde 1-1 gelijk tegen Waasland-Beveren. In die match pakte Faes tijdens slotfase rood. De verdediger moet daarom nu geschorst toekijken.

Verder mist Broos ook Canesin. De Braziliaan is nog altijd op de sukkel zijn voet. Boonen heeft dan weer last van zijn lies en Nkaka is ziek. Jonckheere ontbreekt ook in de selectie. Na zijn lange inactiviteit eisen de inspanning van de laatste weken hun tol.

Broos recupeert wel D'Haese. Die heeft niet langer meer last van zijn adductoren . Vandendriessche keert terug uit schorsing.

De selectie van KV Oostende: Dutoit, Ondoa, Lombaerts, Milovic, Tomasevic, Nastic, Nouri, Capon, Bataille, De Bock, Vanlerberghe, Marquet, Vandendriessche, Coopman, D'Haese, Guri, Sakala, De Sutter