Evra reageert op kritiek: Volgende keer dat ik je zie, sla ik je in je gezicht

Evra reageert op kritiek: "Volgende keer dat ik je zie, sla ik je in je gezicht"

09-03-2019 13:47
3

Patrice Evra en Jerome Rothen (voormalig PSG-speler) hebben het flink aan de stok. De aanleiding is een video van Evra, waarin de Fransman uitbundig juicht op de eretribune van het Parc de Princes na de overwinning van Manchester United op Paris Saint-Germain.

De video schoot in het verkeerde keelgat bij voormalig Frans international Rothen. "Vier de overwinning in de kleedkamer van United, maar toon respect voor de mensen in het stadion en spring niet rond uit leedvermaak. Heb respect voor de mensen die betalen voor zulke wedstrijden", zegt Rothen tegen The Sun. "Hoe durf je om op de eretribune van het Parc des Princes op zo'n manier te juichen, voor het oog van de PSG-fans?"

Dat de geschorste Paul Pogba ook feestvierde op de tribune, is voor Rothen geen probleem. "Hij is speler van United, dus natuurlijk heeft hij het recht om de zege te vieren. Maar Patrice? Hij is een vriend van me, ondanks dat het inmiddels al een tijd geleden is dat ik hem heb gesproken, maar fucking hell, dit kun je niet doen."

Evra is niet blij met de uitlatingen van Rothen. De linksback heeft met een nieuwe video gereageerd op de kritiek. ESPN heeft de video vertaald vanuit het Frans. "Ik heb me laten vertellen dat Jerome lelijke dingen over me gezegd heeft. Ik geloofde het niet, totdat iemand me de video liet zien. Jij, zoon van een lek condoom. Sorry, ik bedoel meneer Rothen."

"Je bent echt boos, nietwaar, blondje? De volgende keer dat ik je zie, sla ik je in je gezicht. Dit zijn geen loze bedreigingen: je zult zien wat gebeurt als we elkaar uiteindelijk zien", aldus Evra in een deel van de video.

Bekijk hieronder de video van Pogba en Evra na de overwinning in Parijs.

Bekijk hieronder de reactie van Evra op Rothen.