''Een topclub, Play-Off 1, natuurlijk was ik graag naar Standard getrokken'

''Een topclub, Play-Off 1, natuurlijk was ik graag naar Standard getrokken'

Gepubliceerd: zaterdag 9 maart 2019 om 09:43za 09-03-2019 om 09:43

Standard klopte in de winter aan bij KV Kortrijk voor spits Felipe Avenatti. Tot een deal kwam het niet vanwege de vraaprijs. Avennatti had graag de overstap gemaakt, maar hoopt dat er na het lopende seizoen een nieuwe kans komt.

Het Nieuwsblad reconstueert zaterdag dat Standard in januari verraste met een voorstel van 250.000 euro om de huurling van Bologna voor de rest van het seizoen over te nemen. Kortrijk vroeg het dubbele, waarna Standard afhaakte. Nadien zou Avenatti twee dagen voor ruzie hebben gezorgd bij KVK.

Avenatti geeft in Het Nieuwsblad toe dat hij destijds de overstap wilde maken. ''Een topclub, Play-Off 1, misschien meespelen voor de titel: natuurlijk was ik graag naar Standard getrokken.'' Hij wist echter snel de knop om te zetten. ''Mokken had geen zin. Standard heeft gezegd: Dan kom je misschien maar in de zomer'', laat de Uruguyaanse aanvaller weten.

Onduidelijke toekomst
De maker van zeven competietreffers is zoals gezegd eigendom van Bologna, maar het is onduidelijk of hij daar nog een toekomst heeft. ''Ik lig er nog een jaar onder contract, ik weet echt niet wat zij willen, laat staan hoeveel ze zouden kunnen vragen. Dat Bologna nog kan degraderen, kan ook meespelen'', legt Avenatti uit. Bologna staat momenteel met een achttiende plaats in de degradatiezone van de Serie A.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws