Eerst tegen Genk, nu Cercle: Preud'homme moet weer puzzelen door griep

Eerst tegen Genk, nu Cercle: Preud'homme moet weer puzzelen door griep

Gepubliceerd: vrijdag 8 maart 2019 om 21:49vr 08-03-2019 om 21:49

De griep is in het land. Niet naar de zin van Michel Preud'homme. De coach van Standard staat zondag een wedstrijd tegen Cercle Brugge te wachten. Hij dreigt daarvoor te moeten puzzelen.

Standard moest nog niet zo lang geleden al afrekenen met griep. Tegen KRC Genk hadden Gojko Cimirot en Razvan Marin last van griep. Tegen Cercle Brugge dreigt dat weer te gaan gebeuren, zo gaf Preud'homme aan op zijn persconferentie.

"De geblesseerden trainen weer, maar net als tegen Genk zitten we met redelijk wat zieken", klinkt het tegenover Het Nieuwsblad. "Meme Ochoa is inmiddels teruggekeerd, maar Mehdi Carcela heeft al twee dagen niet kunnen trainen."

"Ook Collins Fai is vandaag uitgevallen. We zullen morgen (zaterdag, nvdr.) en de dag van de match tegen Cercle Brugge zien of ze fris genoeg zijn om te kunnen spelen", gaf Preud'homme aan.

Plaats een reactie

wesleyvb +1331
zaterdag 9 maart 2019 om 06:11
Hey stressbeer, knabbel nog maar wat op uwe pruimtabak, al denk ik dat er soms wel meer in zit dat enkel dat! Elke club moet puzzelen soms ! Denkt ge dat Genk bovenaan staat met altijd de vaste ploeg te laten spelen? Berge zijn we al zolang kwijt, Trossard zijn we regelmatig kwijt, de enige die vlot scoort waren we kwijt ,juist tegen Brugge en het is een heel jaar een gepuzzel, dat hoort bij voetbal he preuthommeken
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws