'Club Brugge krijgt slecht nieuws in transferpoging voor terugkeer Onyekuru'

'Club Brugge krijgt slecht nieuws in transferpoging voor terugkeer Onyekuru'

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 09:25di 12-03-2019 om 09:25

Club Brugge zou komende zomer een opvallende transfer kunnen doen. Volgens het Turkse Takvim heeft het zich namelijk gemeld voor Henry Onyekuru.

Onyekuru is momenteel nog eigendom van Everton, dat hem dit seizoen uitleent aan Galatasaray. Daar heeft hij wel negen doelpunten gescoord, maar toch zijn de Turken niet geneigd om de aankoopoptie te lichten. De fans vinden hem namelijk te egoïstisch.

Club zou nu een aanbod hebben gedaan bij Everton. De vraag is wel of Club Brugge de Nigeriaan definitief kan aankopen, want Everton betaalde zelf ongeveer acht miljoen euro voor hem toen hij overkwam van Eupen. Anderlecht kon hem daarna huren, maar door blessureleed en vertroebelde relaties met achtereenvolgens René Weiler en Hein Vanhaezebrouck kon hij maar zelden uitblinken.

Bij Club Brugge kan de interesse erop wijzen dat Arnaut Danjuma niet gaat blijven. Voor hem hangt AC Milan aan de lijn. 

Update 12/03 9.25: Een Belgische terugkeer van Onyekuru wordt bijzonder moeilijk voor Club Brugge. Zo is er heel wat interesse in de Nigeriaan. Bij TEAMtalk klinkt het dat onder andere PSG, AS Monaco, Olympique Marseille, Borussia Dortmund, Napoli en Sevilla nog steeds interesse tonen in Onyekuru.

Daarnaast heeft ook Everton de speler nog niet opgegeven. Als hij een werkvergunning weet te bemachtigen, mag hij hopen op een kans bij de Engelsmannen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws