PSG in alle staten: 'Eigenaar woest op deur, Neymar richting kleedkamer van ref'

PSG in alle staten: 'Eigenaar woest op deur, Neymar richting kleedkamer van ref'

07-03-2019 19:25
10

Na de dramatische Champions League-uitschakeling van Paris Saint-Germain liepen de gemoederen hoog op in de catacomben van het Parc des Princes. Volgens RMC Sport waren voorzitter Nasser Al-Khelaifi en de geblesseerde superster Neymar in alle staten na de 1-3 nederlaag tegen Manchester United.

Nadat Marcus Rashford in blessuretijd de winnende VAR-penalty had benut, sprak de 45-jarige president uit Qatar eerst de spelers toe in de kleedkamer. Volgens RMC Sport had Al-Khelaifi eerder al zijn woede op een deur in de catacomben gekoeld.

Neymar zag vanaf de tribune hoe de dramatische slotfase zich voltrok en zou vervolgens hebben geprobeerd om de kleedkamer van scheidsrechter Damir Skomina binnen te dringen. De Braziliaan moest vervolgens tot bedaren worden gebracht door leden van de technische staf.

PSG had de heenwedstrijd in Manchester met 0-2 gewonnen en leek woensdagavond af te koersen op een 1-2 nederlaag in eigen huis. In de slotfase kreeg Presnel Kimpembe echter een afstandspoging van Diogo Dalot tegen zijn hand: de bal ging op de penaltystip en Manchester United bereikte alsnog de kwartfinale.

Lees ook: Lukaku treedt in de voetsporen van Daniel Van Buyten én evenaart Wesley Sonck