Geen uitverkocht huis voor Beerschot Wilrijk – Mechelen? Stad ligt dwars

Geen uitverkocht huis voor Beerschot Wilrijk – Mechelen? Stad ligt dwars

07-03-2019 18:55 Laatste update: 19:07

Zaterdag staat de eerste finalewedstrijd in de Proximus League op het programma. KFCO Beerschot Wilrijk ontvangt KV Mechelen. De Ratten willen graag voor een vol huis spelen, maar dat mag momenteel niet van de stad. Tribune 2 blijft voorlopig gesloten.

Aan interesse voor de finalematch tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen is er geen gebrek. Het Kiel kan makkelijk voor twee keer uitverkocht worden, maar de kans is groot dat één keer niet gaan lukken. 'Beerschot wacht nog steeds op een antwoord van de stad Antwerpen over tribune 2', klinkt het bij de Ratten.

'Terwijl de club opgetogen is met de opkomst voor de finale en ernaar uitkijkt ook die laatste tribune te vullen, dreigt ze straks die tribune niet of te laat te kunnen openen, ondanks een geldige keuring door een deskundig en aangesteld ingenieur, conform het koninklijk besluit', stelt Beerschot Wilrijk.

Beerschot boos
Beerschot Wilrijk is niet blij met de situatie. De club vreest imagoschade en beweert alle procedures te hebben gevolgd. Volgens de club wordt een sportief feest overschaduwd.

Lees ookSpelers van Beerschot Wilrijk en Mechelen hoeven zich niet in te houden in finales