Felle kritiek op Löw: 'Ik vind het getuigen van een slechte stijl'

Felle kritiek op Löw: 'Ik vind het getuigen van een slechte stijl'

Gepubliceerd: donderdag 7 maart 2019 om 13:01do 07-03-2019 om 13:01

Voormalig Duits international Dietmar Hamann heeft felle kritiek geuit op de Duitse bondscoach Joachim Löw. De keuze om Jerome Boateng, Mats Hummels en Thomas Müller niet langer op te roepen voor Die Mannschaft kan niet op bijval van Hamann rekenen.

"Toen ik het las, kon ik het niet geloven. Ik dacht dat er iets voorgevallen moest zijn", aldus Hamann tegenover Sky. "Als je dit besluit neemt, doe het dan direct na het WK. Dan hadden de mensen het begrepen."

Deze week bracht Löw de drie routiniers van Bayern München op de hoogte dat ze niet langer worden opgeroepen voor de nationale ploeg. Hamann vindt dat Löw misbruik van het trio heeft gemaakt. "Löw wist dat de wedstrijden tegen Nederland en Frankrijk lastig zouden worden. Hij heeft ze min of meer gebruikt om zijn baan na het WK te behouden. Om nu te zeggen dat hij ze niet meer nodig heeft, vind ik getuigen van een slechte stijl."

Hamann vindt dat de wereldkampioenen van 2014 een waardiger afscheid hadden verdiend. "Ze hebben altijd alles gegeven voor Duitsland. Ik heb hier geen begrip voor."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws