'Bad boy' Vranjes laat liefde voor hooligans AEK Athene vereeuwigen met tattoo

'Bad boy' Vranjes laat liefde voor hooligans AEK Athene vereeuwigen met tattoo

07-03-2019 11:20 Laatste update: 11:41
18

Het is bekend dat Ognjen Vranjes een fan van tattoos. De 'bad boy' van Anderlecht heeft een nieuwe tattoo aan de collectie toegevoegd. En het is weer een die voor beroering zal zorgen. 

Vranjes postte dinsdag op Instagram een foto van zijn nieuwste 'aanwinst'. Op de foto is te zien dat hij zijn liefde voor de harde kern, van zijn ex-club AEK Athene heeft laten vereeuwigen met hun logo en de tekst 'AEK hooligans'. De tattoo is des te opmerkelijker omdat hij dinsdag in Het Laatste Nieuws nog terugkwam op alle commotie die hij veroorzaakte met een post 'Welcome to hell' bij een beeld van een ontploffing tijdens AEK - Ajax. 

"Het leek alsof ik hooliganisme goedkeurde, maar dat was zeker niet de bedoeling. Ik wilde gewoon aantonen hoe intens de sfeer bij mijn ex-club AEK kan zijn. Ik heb onvoldoende nagedacht, ook omdat mijn Griekse vrienden me opgejut hadden. Echt sorry'', luidde één van de citaten.

Nadien bleeft het onrustig rond Vranjes, die ook in een slecht daglicht kwam te staan door een tatoeage van de fascistische Balkan-leider Momcilo Duji. Ondertussen speelde Bosnische centrumverdediger sinds 22 december jl. geen duel meer voor Anderlecht. Anderlecht hoopte in januari dan ook van hem af te geraken, maar vond geen oplossing.