Geflopt bij KAA Gent, nu in beeld bij Schalke 04: Dat is mijn ambitie

Geflopt bij KAA Gent, nu in beeld bij Schalke 04: "Dat is mijn ambitie"

06-03-2019 09:17
9

Taiwo Awoniyi herleeft volledig bij Royal Excel Moeskroen na een mislukte passage bij KAA Gent. De Nigeriaan speelde zich zowaar in de kijker van Schalke 04, al is het zijn moederclub Liverpool FC dat over zijn lot beslist. De aanvaller blijft er rustig onder.

Dat Liverpool wil meewerken aan een transfer, is mooi meegenomen. Toch is Awoniyi niet van plan om een overhaaste beslissing te nemen. "Het is nog te vroeg om te praten over mijn toekomst. Ik heb het ook niet allemaal in eigen handen, Liverpool zal meebeslissen", houdt hij de boot af in Het Laatste Nieuws.

Deze winter werd de huurovereenkomst met Gent stopgezet, waarna hij terugkeerde naar Moeskroen. In geen tijd werd de targetspits alweer de speler die voordien al furore maakte op Le Canonier.

Focus op Moeskroen
De interesse van Schalke springt uiteraard in het oog, maar Awoniyi wil zich nu vooral richten op zijn eigen prestaties, alvorens aan een nieuwe stap te denken. “Op dit moment ben ik een speler van Moeskroen, daar wil ik me op focussen. Het is mijn ambitie om de komende maanden de lijn van na Nieuwjaar door te trekken."