Van Dijk speler van het jaar? 'Alleen Hazard is de terechte winnaar'

Van Dijk speler van het jaar? 'Alleen Hazard is de terechte winnaar'

05-03-2019 23:04
7

Chelsea is niet bezig aan een al te best seizoen, maar Eden Hazard kan wel uitblinken bij The Blues. De Rode Duivel is nog steeds één van de beste spelers in de Premier League. Maar is hij ook de Speler van het Jaar?

Bij onder andere de bookmakers wordt Virgil van Dijk naar voren geschoven als de Speler van het Jaar. Arsenal-legende Robert Pires denkt daar anders over. "Ik denk dat Hazard de beste speler in de Premier League is", zegt hij bij The Express.

"Ik hoor veel mensen er over spreken dat Van Dijk die trofee moet krijgen, maar in mijn ogen is er maar één terechte winnaar en zijn naam is Eden Hazard. Ik kijk naar de wedstrijden van Chelsea gewoon om hem aan het werk te zien", zegt de voormalige wereldkampioen.

Wereldtop
Pires is ook duidelijk, Hazard is absolute wereldtop. "Chelsea mag van geluk spreken een speler te hebben als Hazard, want hij kan dingen die niemand anders ter wereld kan."

"Heb je zijn Panenka gezien in de penaltyreeks tegen City in de finale van de League Cup? Welke andere speler zou zoiets proberen tegen Ederson in die situatie? Het probleem is dat Hazard bij Chelsea niet de prijzen kan pakken die zijn talent verdient, Real Madrid is dus een erg aantrekkelijke optie", besluit Pires.