The Sun: Van Dijk huurt huis Solskjaer en wil niet plaatsmaken voor 'dakloze' Noor

The Sun: Van Dijk huurt huis Solskjaer en wil niet plaatsmaken voor 'dakloze' Noor

04-03-2019 23:55

Een wonderlijk verhaal van The Sun: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer is op huizenjacht, maar wordt tegengewerkt door Virgil van Dijk. De duurste verdediger ter wereld huurt de woning van Solskjaer in het graafschap Cheshire.

De 46-jarige Noor bewoonde het huis tussen 1996 en 2007, toen hij nog actief was als spits van Manchester United. Daarna maakte hij in zijn thuisland carrière als trainer. Solskjaer wilde zijn woning in Engeland aanvankelijk van de hand doen, maar kon geen koper vinden en besloot uiteindelijk om het huis te verhuren. Toen Van Dijk in januari 2018 naar Liverpool overstapte, nam hij zijn intrek in huize Solskjaer.

De Noor werd in december interim-manager bij Manchester United, maar mag naar alle waarschijnlijkheid definitief blijven. Solskjaer verbleef de afgelopen weken in een hotel en zou nu weer in zijn oude huis willen gaan wonen. Volgens The Sun is Van Dijk echter niet van plan om plaats te maken. "Ole had waarschijnlijk nooit gedacht dat hij ooit terug zou komen", laat een anonieme bron weten aan de tabloid. "Het is wel heel ironisch dat hij nu niet terug kan naar zijn eigen huis. Zeker omdat Van Dijk de huurder is, een speler van de grote rivaal!"