Martinez over Fellaini: In China spelen, is een voordeel voor de Rode Duivels

Martinez over Fellaini: "In China spelen, is een voordeel voor de Rode Duivels"

Gepubliceerd: maandag 4 maart 2019 om 23:38ma 04-03-2019 om 23:38

Marouane Fellaini verhuisde tijdens de transfermercato in januari naar de Chinese Super League, waar hij een miljoenencontract tekende bij Shandong Luneng. Er zijn geruchten dat de middenvelder wil stoppen bij de Rode Duivels, maar bondscoach Roberto Martinez hoopt hem nog te kunnen selecteren.

In het verleden liet Fellaini zich ontvallen dat een transfer naar China het einde zou betekenen van zijn internationale carrière, maar dat is nog niet zeker. "Ik wil graag weten hoe Fellaini zich momenteel voelt. Marouane is een voetballer met veel ervaring die weet wat hij nodig heeft", vertelde Martinez in een gesprek met RTBF. "Het is belangrijk dat de beslissing van hem komt. Hij moet weten of hij nog altijd de kracht heeft om te brengen wat hij de voorbije jaren bracht bij de Rode Duivels."

Volgens de Spanjaard is het niet noodzakelijk een nadeel dat Fellaini nu in de zwakkere Chinese competitie speelt. "In China spelen, is een voordeel voor de nationale ploeg", aldus Martinez. "Ik heb dat gezien met Axel Witsel en Yannick Carrasco. Omdat de competitie zich afspeelt op een ander moment."

Lees ook: Fellaini over zijn toekomst als Rode Duivel: "Ik denk nog na"

Plaats een reactie

maandag 4 maart 2019 om 23:49
Dit is van de pot gerukt.
Vind ik leuk
Messifanboy +1222
dinsdag 5 maart 2019 om 03:20
Voer deze man aub af...
Vind ik leuk
Minunten +517
dinsdag 5 maart 2019 om 09:43
Hahaha, Roberto, ik ben al jaren gestopt met voetballen. Ik sta er nog beter voor dan. U kan me contacteren via de redactie.
Vind ik leuk
Vaneigens +1286
dinsdag 5 maart 2019 om 11:31
Positief herkaderen heet dat in het vakjargon 😉
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws