Zulj maakt andermaal geen indruk: 'Hij brengt voorlopig maar weinig bij'

Zulj maakt andermaal geen indruk: 'Hij brengt voorlopig maar weinig bij'

04-03-2019 14:27
40

Het was ook tegen rode lantaarn Lokeren (1-2 zege) niet sprankelend wat Anderlecht liet zien, maar in de huidige situatie tellen enkel de punten. Het Nieuwsblad blijft desondanks kritisch op het spel. 'Sprankelend voetbal kan en mag van deze ploeg dit seizoen niet meer worden verwacht, maar dominant voetbal, tegen een veroordeelde ploeg als Lokeren, wél.'

De krant kon maar weinig lichtpuntjes ontdekken bij Anderlecht. 'Geen dash, geen tempo, technisch vaak slordig, stroef uitvoetballen telkens als Lokeren enige druk zette - Kara gaf zomaar al meteen de beste kans voor de thuisploeg weg. Kums toonde zich bedrijvig en probeerde lijn te brengen en Verschaeren zorgde nog eens voor een versnelling. That's it', luidt het tegenvallende oordeel.

Ook winterversterking Peter Zulj kon - andermaal - niet overtuigen. 'Zulj: nauwelijks risico in zijn spel, brengt voorlopig maar weinig bij.' Yannick Bolasie had evenmin een topdag. 'Bolasie: schudde nog wel een paar acties uit zijn sloffen, maar zijn armgezwaai gaf ook aan dat hij het niet goed begreep', klinkt het.