Van Real Madrid en Porto naar Antwerp: Toch klaag ik niet

Van Real Madrid en Porto naar Antwerp: "Toch klaag ik niet"

Gepubliceerd: zondag 3 maart 2019 om 16:50zo 03-03-2019 om 16:50

Antwerp FC heeft dit seizoen een paar grote namen in huis. Denk maar aan Sinan Bolat, Lior Refaelov, Jelle Van Damme en co. Ook Daniel Opare is één van die grote namen. Al is hij geen onbetwistbare basisspeler.

De verdediger speelde in het verleden nog voor onder andere Real Madrid, Besiktas en Porto. Dat hij nu voor een 'kleinere' club speelt, deert hem niet. "Toch klaag ik niet", zegt hij Opare in Het Laatste Nieuws.

"Sowieso ben ik niet de persoon die snel spijt heeft van zijn keuzes. Bovendien is Antwerp een mooie club en Antwerpen een toffe stad: waarom zou ik dan slechtgezind rondlopen? En de ploeg draait uitstekend, ook dat is een prettig gegeven", geeft Opare aan.

Antwerp is ook bezig aan een goed seizoen. "Hoewel we er goed voor staan, ligt onze plaats in de top zes nog niet vast. Dat is de eerste stap die we moeten zetten. Dat ik nu als de trainer klink? (schaterlacht) Misschien wel, maar ik vind de voorzichtigheid van de coach niet verkeerd. Het houdt ons scherp. Tegen Eupen moeten we dezelfde focus tonen als tegen Genk", besluit Opare.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws