Anderlecht hoopt op goede Bolasie: Anders zoveelste mislukking

Anderlecht hoopt op goede Bolasie: "Anders zoveelste mislukking"

03-03-2019 16:32
7

Door de overwinning van KAA Gent moet RSC Anderlecht zondag absoluut de drie punten pakken tegen Lokeren. Het rekent daarvoor onder andere op Yannick Bolasie. Voor de Congolees is er een belangrijke rol weggelegd.

De huurling was de laatste weken al belangrijk voor paars-wit en men hoopt nu opnieuw op goede prestaties van Bolasie. Ex-speler Alex Czerniatynski waarschuwt echter voor te hoge verwachtingen. "Iedereen hoopt dat hij de redder zal zijn, maar het is nog veel te vroeg om daar nu al over te oordelen. Want als een aanvaller vaak begint te scoren bij Anderlecht, wordt er automatisch meer verwacht. En het valt af te wachten hoe hij met die druk zal omgaan", klonk het bij Le Soir.

Czerniatynski ziet ook nog een groot probleem voor Bolasie. "Hij zal nu veel meer gedekt worden, want ook de tegenstanders beginnen hem te kennen. En dan wordt hij noodzakelijkerwijs meer afhankelijk van zijn ploegmaats. Als Anderlecht zich plaatst voor Play-Off 1, zal het een goede aankoop zijn. Lukt dat niet, dan is het een zoveelste mislukking", besluit hij.