'Ontevreden Bale op weg naar uitgang: Perez heeft genoeg gezien en wil verkopen'

'Ontevreden Bale op weg naar uitgang: Perez heeft genoeg gezien en wil verkopen'

01-03-2019 14:30

Gareth Bale gaat komende zomer waarschijnlijk vertrekken bij Real Madrid. Volgens Diario AS heeft Florentino Perez al besloten dat hij Bale na het huidige seizoen van de hand wil doen. 

De Welshman is dit seizoen geregeld mikpunt van kritiek. Hij presteert niet naar behoren en Real Madrid-trainer Santiago Solari heeft Bale al meermaals naar de bank verwezen. Afgelopen weekend raakte Bale opnieuw in opspraak, toen de ontevreden buitenspeler zijn doelpunt vanaf de strafschopstip weigerde te vieren met teamgenoten. 

Door alle recente ontwikkelingen zou Perez, president van de Koninklijke, hebben besloten om Bale komende zomer te verkopen. Ondanks dat Bale is gedaald in de pikorde, moet hij volgens geruchten nog steeds zo'n 140 miljoen euro opbrengen. Interesse in de 29-jarige aanvaller is er genoeg: verschillende topclubs uit de Premier League en AC Milan hopen op de handtekening van Bale. 

In de zomer van 2013 kwam Bale voor een toenmalig recordbedrag van 101 miljoen euro over van Tottenham Hotspur. Het contract van de linksbenige voetballer loopt in de zomer van 2022 af.