Bruggeling krijgt steun van makelaar: Geen enkele speler is week na week top

Bruggeling krijgt steun van makelaar: "Geen enkele speler is week na week top"

01-03-2019 08:44 Laatste update: 08:44

Emmanuel Dennis liet al heel wat fraais zien bij Club Brugge, maar Ivan Leko vindt de Nigeriaan vaak nog te wispelturig. Zo was de Kroaat niet tevreden over zijn prestatie op het veld van RSC Anderlecht. Sergiy Serebrennikov, de makelaar van Dennis, maakt zich geen zorgen.

De Oekräinse ex-speler van Club Brugge maakt zich geen zorgen over Dennis. "Geen enkele speler van Club Brugge is week na week top , net als het elftal in zijn totaliteit. Noem mij één speler die elke wedstrijd - dit het hele seizoen lang - op zijn best presteert. Wisselvalligheid hoort nu eenmaal bij het voetbal, tenzij je in Europa aan de absolute top speelt", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

De beste Dennis moet nog komen
Serebrennikov beseft dat de lat hoog ligt voor Dennis. "Iedereen heeft al gezien tot wat hij in staat is... en dat is net het probleem. Wanneer we niet de beste Dennis zien, wanneer hij niet van de eerste tot de laatste minuut flitst, dan denkt iedereen dat hij een slechte wedstrijd speelt. Dit terwijl hij ook dan vaak goed speelt, zonder heel erg op te vallen."

Thibault Vlietinck en Clinton Mata staan klaar om zijn plaats in te nemen. "Concurrentie is iets heel normaals en als er iemand beter is, moet hij spelen", weet Serebrennikov. "Maar ik ben zeker dat we nu de beste Dennis zullen zien. Hij zal fit zijn en het beste in zichzelf naar boven halen", besluit hij.