Preud'homme met Standard alweer zonder Sa tegen ploeg in vorm Moeskroen

Preud'homme met Standard alweer zonder Sa tegen ploeg in vorm Moeskroen

Gepubliceerd: donderdag 28 februari 2019 om 22:17do 28-02-2019 om 22:17

Laatste update: donderdag 28 februari 2019 om 22:26do 28-02-2019 om 22:26

Standard zit in een belangrijke periode de komende wedstrijden. Het moet winnen om Club Brugge (en Genk) onder druk te zetten. Dat wordt dit weekend mogelijk moeilijk, het neemt het namelijk op tegen ploeg in vorm Moeskroen.

De Henegouwers pakten in 2019 achttien op achttien en lijken onklopbaar. Ook Michel Preud'homme weet dat het moeilijk wordt. "Er wordt bij Moeskroen goed werk geleverd", zegt de trainer van Standard.

"Het is een efficiënte ploeg die geen makkelijk programma gehad heeft. Ze hebben net als ons op verplaatsing tegen Gent en Genk gespeeld, maar ze hebben het daar wel beter gedaan dan ons", klinkt het op zijn persconferentie.

Voorin blijft het puzzelen voor Preud'homme, die het nog steeds zonder Orlando Sa moet doen. "Hij is twee maanden afwezig geweest en hij heeft nog maar vier keer met de groep getraind. Het is nog te vroeg. We zullen hem de volgende match met de beloften laten spelen zodat hij ritme kan opdoen. Hij heeft op training bij momenten al mooie dingen getoond, maar we mogen geen risico nemen", besluit Preud'homme.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws