Canesin praat over toekomstplannen: “Daar droom ik van”

Canesin praat over toekomstplannen: “Daar droom ik van”

28-02-2019 15:23
3

Fernando Canesin maakt momenteel het mooie weer bij KV Oostende. Tegenover Sport/Voetbalmagazine praat de middenvelder over zijn toekomst. Canesin droomt ervan ooit terug te keren naar Brazilië, al dan niet permanent.

“Ik droom ervan later in Ribeirão Preto te wonen”, begint Canesin. “Ik wil daar graag een huis met een voetbalterreintje ernaast en een zandveldje om tennisvoetbal te spelen. Dat is erg populair in Brazilië. Ik vind het geweldig om dat in het tussenseizoen met vrienden te doen. Meestal spelen we vier à vijf uur. Daarna is er altijd een barbecue. Als ik zo'n huis wil, zullen we wel in een compound moeten wonen.”

“Zulke huizen vind je niet in de stad; dat is te gevaarlijk”, gaat de Braziliaan verder. “Maar als mijn vrouw en ik kinderen krijgen, vindt zij het beter om in Europa te blijven. Hier zijn de gezondheidszorg en het onderwijs veel beter. Ze heeft gelijk. Maar dan zou ik toch nog graag zo'n huis in Ribeirão Preto hebben, desnoods enkel om in vakanties naartoe te trekken.”