Duchâtelet zorgt voor ongeloof in Engeland: “Maar jij was toch de baas? Zever!”

Duchâtelet zorgt voor ongeloof in Engeland: “Maar jij was toch de baas? Zever!”

Gepubliceerd: donderdag 28 februari 2019 om 14:29do 28-02-2019 om 14:29

Laatste update: donderdag 28 februari 2019 om 14:33do 28-02-2019 om 14:33

Roland Duchâtelet is een veelbesproken figuur, ook in Engeland. De eigenaar van Charlton Athlétic FC deed heel wat wenkbrauwen fronsen met een opmerkelijk interview met radiozender talkSPORTS.

“Het Engelse voetbalsysteem zou buitenlanders niet mogen toelaten om clubs te kopen”, zei Duchâtelet tot groot ongeloof van de Britse journalisten. De voorzitter wil de club ook verkopen en vraagt naar eigen zeggen enkel geld voor het stadion en de gronden, de club geeft hij er gratis bij.

“Ik kan er maar twee procent van mijn tijd aan spenderen”, wordt Duchâtelet geciteerd door Het Laatste Nieuws. “Het is een grote fout van mij. Ik heb mij gebaseerd op het oordeel van mijn communicatiemensen, die ik met de overname van de club heb geërfd. Die deugden dus duidelijk niet.” De Britten konden hun oren niet geloven: “Maar jij was toch de baas. Rubbish mate! Zever maat!”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws