In principe is negen op negen nu een must voor Club Brugge

"In principe is negen op negen nu een must voor Club Brugge"

28-02-2019 12:39
13

Club Brugge heeft drukke weken achter de rug, maar door de uitschakeling in de Europa League wordt het nu wat rustiger. Voor Mats Rits maakt dat weinig uit. Hij ziet helemaal geen vermoeid Club Brugge.

De uitschakeling tegen Salzburg was mentaal wel zwaar. "Toen kregen we inderdaad een serieuze patat, al was die 4-0 lichtjes overdreven. Het waren twee drukke weken, die we liever op een betere manier hadden afgesloten. Maar het is nu niet anders. Na donderdag hebben we nog nagepraat, maar vrijdag werd de knop omgedraaid", vertelt hij bij Het Nieuwsblad.

Club heeft nu wat meer rust, maar dat maakt weinig verschil. "We waren niet moe. Er zaten drie dagen recuperatie tussen Salzburg en Anderlecht. Tijdens die drukke weken hebben we getoond dat we fysiek heel sterk staan. In geen enkele wedstrijd zijn we eigenlijk fysiek overlopen."

De laatste tegenstanders in de reguliere competitie zijn STVV, Eupen en Moeskroen. "In principe is negen op negen een must, maar laat ons maar eerst proberen te winnen van Sint-Truiden. We blijven het wedstrijd per wedstrijd bekijken."