'Genk-supporters plannen acties om hun afkeur voor Pozuelo te laten blijken'

'Genk-supporters plannen acties om hun afkeur voor Pozuelo te laten blijken'

27-02-2019 09:31 Laatste update: 09:33
29

Alejandro Pozuelo gaat KRC Genk na een lang getouwtrek dan toch verlaten. De  Spanjaard tekent woensdag of donderdag zijn overeenkomst bij Toronto FC, maar blijft wel tot het einde van de reguliere competitie in Limburg.

Pas op 18 maart neemt Pozuelo afscheid van de Luminus Arena. Zowel Genk als de spelmaker zelf zijn opgelucht, maar dat  geldt niet voor de supporters. Zij lieten hun ongenoegen al blijken na de uitwedstrijd bij Club Brugge, maar daar bleef het niet bij.

'Intussen regent het op de Genkse sociale media negatieve reacties op de transfer van Pozuelo. De Spanjaard rekent de komende weken best niet op een afscheid in grandeur, integendeel', staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Protestacties op til
Genk vangt dan wel nog circa tien miljoen euro voor Pozuelo, voor de fans maakt dat niet uit. Zij voelen zich beledigd. 'Een aantal sfeergroepen beraden zich over mogelijke acties om hun afkeur over de transfer te laten blijken. Vooral de timing van zijn vertrek is bij de meeste supporters in het verkeerde keelgat geschoten', besluit de krant.