Trekt Hjulmand alsnog naar Anderlecht? Ze namen contact op met Nordsjaelland

Trekt Hjulmand alsnog naar Anderlecht? "Ze namen contact op met Nordsjaelland"

Gepubliceerd: woensdag 27 februari 2019 om 09:17wo 27-02-2019 om 09:17

Laatste update: woensdag 27 februari 2019 om 09:18wo 27-02-2019 om 09:18

Hein Vanhaezebrouck werd eind 2018 aan de deur gezet bij RSC Anderlecht. De topkandidaat om hem op te volgen was lange tijd Kasper Hjulmand, maar na lange onderhandelingen koos paars-wit uiteindelijk voor Fred Rutten.

In Het Nieuwsblad geeft Hjulmand toe  dat een akkoord met Anderlecht nabij was. "Op 5 januari was ik in Brussel om te praten met Michael Verschueren en Frank Arnesen. Ik bereikte een persoonlijk akkoord met Anderlecht, maar wat is dat waard als de twee clubs er niet uit raken?", aldus de 46-jarige Deen.

Een enorme uitdaging
Dat Anderlecht uiteindelijk voor Rutten koos, deed pijn bij de trainer van Nordsjaelland. "Anderlecht nam zaterdag contact op met Nordsjaelland om mij weg te kopen, maar het Nordsjaelland-bestuur kon pas op zondagmiddag samenkomen. Tegen toen had Anderlecht Fred Rutten al vastgelegd. Ik was erg ontgoocheld, want ik stond echt klaar om met Anderlecht op winterstage te vertrekken."

De afkoopsom van twee miljoen euro bleek uiteindelijk te hoog voor Anderlecht. Jammer, aldus Hjulmand: "Anderlecht sprak me nochtans aan. Ik nam nooit eerder een club over in het midden van een seizoen, maar ik zag er een enorme uitdaging in."

Deze zomer poging twee?
Kwatongen beweren dat de Deense coach deze zomer, wanneer hij einde contract is bij Nordsjaelland, alsnog de overstap naar Anderlecht zal maken. Velen zien in Rutten slechts een tussenpaus tot het einde van het seizoen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws