'PSG moet lijdzaam toezien hoe Barça en Real onderhandelen met Real Betis'

'PSG moet lijdzaam toezien hoe Barça en Real onderhandelen met Real Betis'

26-02-2019 18:38

FC Barcelona en Real Madrid nemen het deze week liefst twee keer tegen elkaar op, maar ook achter de schermen woedt een strijd tussen de aartsrivalen. Beide Spaanse grootmachten hebben hun zinnen gezet op Giovani Lo Celso.

Dat meldt El Confidencial. Lo Celso is door Paris Saint-Germain verhuurd aan Real Betis, waar de 22-jarige aanvallende middenvelder dit seizoen veel indruk maakt. In vijftien optredens in de Primera Division was hij goed voor vijf goals en twee assists. Daarmee heeft de Argentijn een belangrijk aandeel in de goede prestaties van de formatie van trainer Quique Setíen dit seizoen.

Voor PSG zijn de druiven zuur, want Betis wist ook een optie tot koop te bedingen van 25 miljoen euro die de club van plan is te lichten. Overigens werd van dat bedrag al drie miljoen overgemaakt toen Betis in januari ook aanvaller Jesé van de Franse topclub huurde. De Andalusiërs lijken Lo Celso in de zomer hoe dan ook met een flinke winst te kunnen doorverkopen.

Barça en Real zijn namelijk bereid om ver te gaan. Zo willen de Catalanen linksback Juan Miranda in een deal betrekken, terwijl Real spelers als Theo Hernandez, Achraf Hakimi of Mariano naar Sevilla zou kunnen sturen. Beide grootmachten hebben zich inmiddels bij Betis gemeld.