AC Milan toonde concrete interesse in JPL-smaakmaker: ''Dacht aan een grap''

AC Milan toonde concrete interesse in JPL-smaakmaker: ''Dacht aan een grap''

23-02-2019 15:10
1

Charleroi huurt Victor Osimhen dit seizoen van het Duitse VfL Wolfsburg en de Nigeriaanse spits is een schot in de roos gebleken. Met tien treffers in 23 matchen heeft Osimhen ook de interesse van het grote AC Milan weten te wekken, zo bevestigt de aanvaller aan La Dernière Heure.

Osimhen werd tijdens de vorige transferperiode al gelinkt aan Milan en die interesse is inderdaad concreet volgens de hoofdrolspeler. "Mijn makelaar heeft zelfs al met hen gesproken. In het begin dacht ik dat het een grap was. Maar ik ben wel geflatteerd door de interesse van Milan, want het is een grote club. Het was een moeilijke beslissing om te blijven, maar ik zit goed bij Charleroi en januari was niet het moment om te vertrekken.''

De tweevoudig international durft niet te voorspelen of de Italiaanse grootmacht komende zomer opnieuw aanklopt. "Dat zullen we dan wel zien. Misschien wordt dan het goede moment om te vertrekken, maar dat hangt volledig van mijn prestaties af." Charleroi mag zich wel verheugen op een flinke winst wanneer zijn optie tot koop definitief wordt gelicht.