'Hazard kan droomtransfer vergeten na UEFA-nieuws en doorbraak Vinicius'

'Hazard kan droomtransfer vergeten na UEFA-nieuws en doorbraak Vinicius'

23-02-2019 14:21
12

De transferban van Chelsea lijkt Eden Hazard bijzonder slecht uit te komen. Nu The Blues gedurende twee transferperiodes geen zaken mogen doen, zouden ze niet langer bereid zijn om hun sterspeler zomaar te verkopen.

Hazard wordt al maandenlang in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid. Chelsea wilde de Belg afgelopen zomer nog niet kwijt, maar hield al enige tijd rekening met een winstgevende verkoop op lange termijn. Nu de huidige nummer zes van Engeland geen vervangers mag aantrekken, lijkt de kans een stuk kleiner dat Chelsea bereid is om zaken te doen. De club loopt overigens wel het risico dat Hazard medio 2020 gratis de deur uit gaat.

Het is echter nog maar de vraag of Real Madrid tegen die tijd nog steeds geïnteresseerd is in Hazard, stelt Marca. Vinicius Junior ontwikkelt zich in spectaculair tempo bij De Koninklijke, die binnenkort bovendien over nóg een Braziliaans wonderkind kan beschikken: Rodrygo Goes. Wanneer Rodrygo zich net zo snel aanpast als zijn landgenoot Vinicius, lijkt het halen van een extra vleugelaanvaller niet de hoogste prioriteit voor Real Madrid.

Lees ook: Dreun voor Chelsea: twee transferperiodes geen aankopen op Stamford Bridge