Onbegrip voor gele kaart van Marin na natrappen: Kan absoluut niet

Onbegrip voor gele kaart van Marin na natrappen: "Kan absoluut niet"

22-02-2019 23:47
11

De topper tussen KAA Gent en Standard kende nog een bewogen einde. Razvan Marin eiste de hoofdrol op door op de voet van Vadis Odjidja. Hij kwam er echter goed vanaf met een gele kaart.

Meteen na de actie van Marin kwam het tot een opstootje en werd het spel even stilgelegd. Scheidsrechters Erik Lambrechts greep in en gaf Marin en Dylan Bronn (die hevig reageerde in het opstootje) beiden geel. Ook de VAR besloot nog in te grijpen en liet Lambrechts opnieuw naar de beelden kijken, zonder een rode kaart tot gevolg

In de studio van Play Sports begreep men er niets van. "Tot twee keer toe legt hij het spel stil met zijn gerotzooi", zei Rick De Leeuw. "Dat kan absoluut niet. Het mocht gerust rood zijn."

Ook Geert De Vlieger begreep er niets van. "Het is toch maar gevaarlijk om hem gewoon eens met de vinger te wijzen", gaf hij aan. "Aan dit tempo gaan de scheidsrechters binnenkort alles toelaten. Iedereen kon het nochtans zien, ook de VAR. Oké, zó erg is het ook weer niet, maar dit kan eigenlijk echt niet", besloot hij.