Rutten blijft wachten op Dimata en Trebel, Club Brugge moet duo niet vrezen

Rutten blijft wachten op Dimata en Trebel, Club Brugge moet duo niet vrezen

22-02-2019 23:18
2

RSC Anderlecht zal zondag niet met de sterkst mogelijke elf kunnen aantreden. Zo ziet trainer Fred Rutten al zeker twee pionnen uitvallen: Landry Dimata en Adrien Trebel.

Het leek er al aan te komen, maar vrijdag bevestigde Rutten dan toch de afwezigheid van Dimata en Trebel in het duel tegen Club Brugge. "Ze spelen zondag allebei zeker niet. Later misschien nog wel. Over Dimata kan ik op dit moment geen uitspraken doen. Ik heb "geheimhoudingsplicht". Bij Trebel hangt het af van zijn revalidatie", klinkt het op zijn persconferentie.

Het is nog onduidelijk of het duo zelfs terugkeert dit seizoen. Beide heren kampen met een knieblessure die maar blijft aanslepen. Een operatie kan dat oplossen, al lijkt het seizoen dan wel voorbij voor beide spelers.

Niet alleen Anderlecht heeft personeelsproblemen, want ook Ivan Leko zal moeten puzzelen voor de partij. Zo is Benoit Poulain er door een schorsing zeker niet bij. Ook Clinton Mata is er niet bij, hij raakte geblesseerd tegen Genk en is out tot de Play-Offs.