Martinez is fan van Vanheusden, maar ook Ciman spaart zijn lof niet

Martinez is fan van Vanheusden, maar ook Ciman spaart zijn lof niet

22-02-2019 19:23 Laatste update: 19:23
3

Zinho Vanheusden is aan een sterk seizoen bezig bij Standard. Her en der wordt zelfs al geroepen dat Vanheusden, die eigendom van Inter is, een selectie voor de Rode Duivels verdient.

Vanheusden kreeg in de terugronde van vorig seizoen al nu en dan zijn kans van Ricardo Sa Pinto, maar het is pas dit seizoen onder Michel Preud’homme dat Vanheusden echt tot ontbolstering komt. De vraag is of hij in maart al zal opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Rusland en Cyprus.

Dat Roberto Martinez het ziet in Vanheusden staat buiten kijf. "Hij is zonder twijfel een speler die een hele grote toekomst heeft bij de Rode Duivels. Maar we moeten hem de kans geven om zich verder te ontwikkelen. We mogen hem niet in een moeilijke, oneerlijke positie duwen", vertelt Martinez voor de camera’s van Eleven Sports.   

Update 19.23: Naast Martinez lijkt nog één iemand anders overtuigd te zijn van Vanheusden: Laurent Ciman. De (ex-)Rode Duivel spaarde zijn lof voor de verdediger niet. 'Hij is echt sterk', klonk het.