'Bayern gaat concurrentie aan én wil zakendoen met Barça voor tweetal'

'Bayern gaat concurrentie aan én wil zakendoen met Barça voor tweetal'

22-02-2019 15:25
2

De selectie van Bayern München ondergaat komende zomer een metamorfose, zoveel is wel duidelijk. Vrijdag wordt Der Rekordmeister in verband gebracht met Ivan Rakitic en Nicolas Pépé.

Volgens Diario Sport wil Bayern de Kroaat van FC Barcelona voor de neus van Internazionale wegkapen, terwijl L'Équipe meldt dat Pepe in beeld is in de Allianz Arena. De 23-jarige Ivoriaanse vleugelspeler maakt dit seizoen veel indruk bij Lille. In 25 Ligue 1-optredens was hij al goed voor zestien goals en acht assists.

Lille lijkt Pépé niet voor minder dan zestig miljoen euro te laten gaan. Club en speler wezen vorige maand nog een aanbod van zeventig miljoen af uit China. Pépé moet bij Bayern een van de opvolgers worden van Franck Ribéry en Arjen Robben. Ook Callum Hudson-Odoi wordt regelmatig met de Bundesliga-kampioen in verband gebracht.

Rakitic lijkt mede door de komst van Frenkie de Jong te mogen vertrekken uit Camp Nou. In Italië werd deze week gemeld dat de Kroatische middenvelder voor veertig miljoen bij Inter een concurrent wordt van Radja Nainggolan, maar Sport weet dat ook Bayern een 'schappelijk bedrag' wil overmaken naar Barça. 

Overigens zijn de Catalanen volgens Sport ook geïnteresseerd in Pépé.