Belangrijke voorwaarde voor Pozuelo: 'Anders trekt Genk de stekker eruit'

Belangrijke voorwaarde voor Pozuelo: 'Anders trekt Genk de stekker eruit'

21-02-2019 10:27 Laatste update: 10:40
9

Een delegatie van Toronto FC zat deze week samen om de tafel met Racing Genk om andermaal te praten over een transfer van Alejandro Pozuelo. De clubs kwamen in Genk nog niet tot een akkoord, maar mogelijk worden de gesprekken maandag weer herstart. Tot die tijd weet Pozuelo wat hem te doen staan.

Het Belang van Limburg weet namelijk dat Pozuelo een cruciale voorwaarde is opgelegd door Genk. 'Intussen stelde Genk wel een belangrijke voorwaarde: tijdens de nieuwe 'wapenstilstand' - de gesprekken worden ten laatste maandag heropgestart - moet Pozuelo voluit blijven gaan bij Genk. Dat zal ook Toronto hem duidelijk maken. Slaagt hij daar niet in, dan trekt Genk de stekker eruit en wordt de transfer afgeblazen. Wat dan de gevolgen zijn, is maar de vraag', klinkt het.

Racing Genk neemt het donderdagavond op tegen Slavia Praag in de terugwedstrijd van de achtste finales van de Europa League. Na de 0-0 in Tsjechië kan het nog alle kanten op. Pozuelo maakt in ieder gevaal 'gewoon' deel uit van de selectie. Mocht hij spelen, dan zal er nog scherper naar zijn optreden worden gekeken.

Lees ook: Clement is onzekerheid beu: "Er moet een einde aan komen"