OPSTELLING: Leko voert één wijziging door tegen Salzburg

OPSTELLING: Leko voert één wijziging door tegen Salzburg

21-02-2019 17:39
7

Club Brugge won de heenwedstrijd in de Europa League met 2-1 van FC Salzburg. Blauw-Zwart staat voor een moeilijke klus tegen de Oostenrijkse topclub met een sterke thuisreputatie.

Door het uitdoelpunt van Salzburg in het Jan Breydelstadion hebben de Oostenrijkers aan één doelpunt genoeg. Blauw-Zwart moet zich optrekken aan het feit dat Salzburg tien van de zestien keer werd uitgeschakeld in Europa nadat het de heenwedstrijd verloor. Vooral Zlatko Junuzovic moet in het oog worden gehouden. De middenvelder scoorde in het Jan Breydelstadion en was afgelopen speeldag ook trefzeker voor Salzburg.

Club Brugge hoopt hoge ogen te gooien door het sterke Salzburg uit te schakelen. In tien van de elf knock-outrondes wanneer Club Brugge een 2-1 voorsprong moest verdedigen, wist Blauw-Zwart zich ook te kwalificeren. Aanvaller Wesley scoorde in de laatste twee uitwedstrijden voor Club Brugge. Coach Ivan Leko kan niet over Clinton Mata beschikken door een enkelblessure. De Kroaat voert één wijziging door in vergelijking met de heenwedstrijd. Poulain komt in de plaats van Cools.

De Duitser Siebert is scheidsrechter van dienst in Oostenrijk.