Verschueren laat zich uit over toekomst Trebel na perikelen met Bayat

Verschueren laat zich uit over toekomst Trebel na perikelen met Bayat

21-02-2019 08:46 Laatste update: 08:47
8

Mogi Bayat eist geld van RSC Anderlecht. Er spelen echter nog enkele spelers bij paars-wit die cliënt zijn van de makelaar. Michael Verschueren laat zich uit over de situatie tegenover Het Laatste Nieuws.

Adrien Trebel, Sven Kums en Kara werken allen samen met Bayat. Vooral Trebel liet in het verleden al duidelijk weten dat hij achter zijn makelaar blijft staan. Verschueren ziet echter geen problemen. "Helemaal niet. Het is waar dat zolang 'footgate' loopt, we niet met Bayat willen onderhandelen. Maar een transfer van Trebel of één van zijn spelers is ook niet aan de orde. Wie zegt trouwens dat Trebel wil vertrekken?”

“Hij heeft zopas een sterk opgewaardeerd contract getekend. Adrien ligt heel goed in de groep en doet er alles aan om fit te geraken voor de play-offs. Zijn houding is correct. Nadat hij aan de zijde van Bayat RSCA-Eupen bijwoonde, heb ik hem wel gezegd dat dit niet zijn meest verstandige beslissing was. Maar voor de rest heb ik echt niets aan te merken op zijn gedrag", aldus Verschueren.