Zulj is duidelijk over Club Brugge: “Ik zet mijn centen in op Salzburg”

Zulj is duidelijk over Club Brugge: “Ik zet mijn centen in op Salzburg”

21-02-2019 08:15 Laatste update: 08:16
26

Peter Zulj heeft in de Oostenrijkse krant Krone zijn mening gegeven over de wedstrijd tussen FC Salzburg en Club Brugge. Komend weekend wacht de topper ook tussen RSC Anderlecht en Blauw-Zwart.

Volgens de Oostenrijker zal FC Salzburg winnen. “Ik zet mijn centen in op Salzburg”, wordt Zulj geciteerd door Het Nieuwsblad. “Wesley is een speler die ze in het oog moeten houden, maar Salzburg speelt thuis en dat is volgens mij doorslaggevend. Het veld in Brugge was rampzalig, thuis heeft het een terrein waarop hun voetballende kwaliteiten veel beter tot hun recht komen.”

Zondag staat de topper tussen Anderlecht en Club Brugge op het programma. “Daarom hoop ik dat Salzburg Club zo veel mogelijk vermoeit. Van mij mag het dus zeker tot verlengingen komen.” Zulj was zelf ook vermoeid. “Ik voelde dat ik geen wintervoorbereiding had gehad, maar die achterstand heb ik nu weggewerkt. De laatste twee wedstrijden stond ik 90 minuten op het veld en ik voel me klaar voor de eindsprint richting play-offs.”