Advocaat van Bayat haalt uit naar Anderlecht: De club verliest haar principes

Advocaat van Bayat haalt uit naar Anderlecht: "De club verliest haar principes"

Gepubliceerd: woensdag 20 februari 2019 om 22:38wo 20-02-2019 om 22:38

Laatste update: woensdag 20 februari 2019 om 22:49wo 20-02-2019 om 22:49

Dinsdag raakte bekend dat Mogi Bayat beslag heeft gelegd op de tegoeden van Anderlecht. Philippe Mayence, de advocaat van de makelaar, heeft ondertussen ook gereageerd en haalde zwaar uit naar Anderlecht.

"De club verliest haar principes. En als ze die verliest, is dat vooral omdat ze - zo lijkt het me - het financieel erg moeilijk hebben. Bovendien gaat het hier om geld dat ze aan een vennootschap moeten die helemaal van niets beschuldigd is", verklaart Mayence volgens Het Laatste Nieuws. "Geld dat trouwens door een rechter bevolen is te betalen. Ik ben extreem gechoqueerd. Zoals ik dat ook ben toen ik vernam dat Anderlecht zich tegen de aanwezigheid van Mogi in de tribunes kant."

"Men moet af en toe ook kunnen aanvaarden dat iemand die louter in beschuldiging is gesteld van fiscale malversaties, die hij betwist, nog altijd een normaal leven mag leiden. Dat is niet langer het geval. Hij mag niet meer werken omdat hij geen transfers meer kan doen of contact kan hebben met andere makelaars. Deze situatie is extreem moeilijk voor mijn cliënt. Zijn rekeningen zijn geblokkeerd. Dan is het toch niet meer dan normaal dat hij zijn rechten wil laten gelden?", besluit de advocaat van Bayat.

Lees ook: "Anderlecht betaalt Bayat niet omdat ze met financiële problemen kampen"
Lees ook: Bayat reageert op persbericht Anderlecht: ‘Verrast door de uitspraken’

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws