Pozuelo zou zich onsterfelijk kunnen maken bij Racing Genk

"Pozuelo zou zich onsterfelijk kunnen maken bij Racing Genk"

20-02-2019 21:24
10

Bij KRC Genk gaat er de afgelopen dagen maar één naam over de tongen: wat gebeurt er met Alejandro Pozuelo? Ronny Van Geneugden, ex-trainer van KRC Genk, hoopt dat de Spanjaard toch nog aan boord blijft.

Van Geneugden snapt dat Pozuelo voor een dilemma staat. "Pozuelo kan een 'win for life' in het kwadraat ondertekenen of hij kan zich onsterfelijk maken bij een club, waar hij zijn hele leven als een god ontvangen zal worden", klinkt het bij Sporza.

"Als ik Pozuelo was, zou ik voor dat tweede kiezen: kampioen worden en door de grote poort vertrekken. Maar ik denk dat zijn makelaar daar allicht anders over zal denken. Het is niet dat hij met zijn maandwedde bij Genk maar net zijn boterham kan betalen, hé. Hij heeft een goed contract gekregen bij Genk, waar hij de kans heeft gekregen om topvoetballer te worden. Verlaat de club dan door de grote poort."

Deze situatie is alvast heel ongezond voor Genk. "Ook voor de club moet er dringend duidelijkheid komen, want zelfs in de supportersvakken stijgt de spanning. Er moet kleur worden bekend."