Schrijvers geniet van Club Brugge-fans: Ik word op handen gedragen

Schrijvers geniet van Club Brugge-fans: "Ik word op handen gedragen"

20-02-2019 20:00
5

Siebe Schrijvers liet zich afgelopen zondag weer opmerken bij Club Brugge. De aanvaller was met een goal en een assist de beul van zijn ex-club Racing Genk. Dat is ook de fans niet ontgaan.

Schrijvers geniet van de aandacht vanuit de tribunes. "Ik werd de afgelopen weken en dagen door onze supporters op handen gedragen", lacht hij op zijn persconferentie. "Een opsteker die enorm veel deugd doet. Men kan niet geloven hoe belangrijk dit voor een nieuwkomer is. Ook tegen Salzburg zal ik mijn uiterste best doen om het vertrouwen niet te beschamen. De focus in onze selectie is bijzonder groot om deze klus tot een goed einde te brengen."

Schrijvers hoopt dat Blauw-Zwart nu terug op de rails staat. "Club wil van de laatste drie maanden van het seizoen nog iets mooi maken. Er ligt een plan op tafel om de Oostenrijkers morgen een hak te zetten. Hetgeen we tegen de grootheden zoals Atletico, Dortmund en Monaco voor mekaar kregen, moet nu ook mogelijk zijn. Mentaal zijn we in een heel korte tijdspanne zeer sterk geworden. De honger om het ook te tonen."