Leko kijkt uit naar terugmatch: Morgen hebben wij er nog eentje nodig

Leko kijkt uit naar terugmatch: "Morgen hebben wij er nog eentje nodig"

20-02-2019 19:00
3

Ivan Leko staat voor een heel belangrijke match: zijn Club Brugge moet donderdag een 2-1 verdedigen tegen Salzburg. Ondanks die kleine voorsprong vindt Leko de Oostenrijkers favoriet.

Club start dus als underdog. "Salzburg is op papier favoriet, maar dat waren Atletico, Dortmund en Monaco ook. We hebben bewezen dat we op dit niveau op resultaat kunnen spelen. We hebben al zo veel fantastische matchen gespeeld dit seizoen. Morgen hebben we er nóg eentje nodig", klinkt het onder meer bij Sporza.

Club heeft vorige week al bewezen dat Salzburg te pakken is. "Het wordt normaal gezien een totaal andere match dan vorige week. Ik verwacht een top Salzburg, met nog meer pressing. Het is uitkijken wie het beste voetbal kan brengen: Club Brugge of Salzburg? Voor mij is het morgen Kerstmis."

De grasmat van Salzburg zal geen probleem zijn. Die ligt er piekfijn bij, in tegenstelling tot die in het Jan Breydelstadion. "Groen gras, dat is iets nieuws voor ons. Het is beter zo, want wij zijn een ploeg die graag voetbalt."