Nieuwe wending aan vete tussen Inter en Icardi: club ontkent blessureverhaal

Nieuwe wending aan vete tussen Inter en Icardi: club ontkent blessureverhaal

20-02-2019 17:52

Internazionale heeft woensdagmiddag een opvallend nieuwsbericht de deur uit gedaan. De Nerazzurri lieten via de officiële kanalen weten dat de gewezen aanvoerder Mauro Icardi niets aan zijn knie mankeert.

De Argentijnse topschutter zou geklaagd hebben over pijnscheuten in zijn rechterknie. Woensdag werd hij onderzocht door de medische staf van zijn club. 'De resultaten van dit onderzoek laten geen significant verschil zien in vergelijking met de medische testen die we voorafgaand aan het seizoen hebben uitgevoerd', valt er te lezen op de clubsite van de Milanezen. Icardi claimde zelf nog dat hij verstek moest laten gaan voor het competitieduel tegen Sampdoria vanwege een vermeende blessure.

Icardi en zijn club onderhouden momenteel geen beste relatie: vlak voor het Europa League-duel met Rapid Wien moest de Argentijn zijn aanvoerdersband inleveren, waarna hij niet van de partij was in Oostenrijk. Volgens Italiaanse media is Internazionale niet blij met de salariseisen die Icardi's vrouw en zaakwaarnemer Wanda Nara stelt tijdens de momenteel lopende contractonderhandelingen. Het roddelblad King Corona Magazine beweerde zelfs dat Nara een affaire heeft met Marcelo Brozovic, een ploeggenoot van haar partner.