Opsteker voor KAA Gent: 'Dejaegere traint weer'

Opsteker voor KAA Gent: 'Dejaegere traint weer'

20-02-2019 17:03
6

Het seizoen van Brecht Dejaegere zit er nog niet op. Sterker nog, de kans bestaat dat de middenvelder aankomend weekend mogelijk gewoon kan spelen.

Vorig weekend deed KAA Gent een slechte zaak in de strijd om Play-Off 1. Het verloor met 2-1 op het veld van Waasland-Beveren. Tijdens de match moest Dejaegere een serieuze trap van Maximiliano Caufriez verwerken. De speler van Waasland-Beveren kreeg slechts geel voor zijn actie en Dejaegere moest met een pijnlijke enkel van het veld.

Na de match werd meteen het ergste gevreesd. Gelukkig blijft het bij vrees. De medische staf van KAA Gent deed goed haar werk en Dejaegere trainde woensdag voor een eerste keer weer mee. Volgens Het Nieuwsblad leek de training voor Dejaegere mee te vallen. Nu is het afwachten of de speler volledig fit geraakt voor de thuismatch tegen Standard.

Gent onder druk
Momenteel staat KAA Gent zevende in de Jupiler Pro League. Het telt drie punten minder dan Anderlecht. Zondag ontvangt Anderlecht Club Brugge. Gent komt tegen Standard vrijdag al in actie. Daarna spelen de Buffalo's in de reguliere competitie nog tegen Zulte Waregem (uit), KV Oostende (thuis) en STVV (uit).

Lees ook: VP Voorspelling: deze zes clubs gaan we terugzien in titelstrijd

No Poll