Mannaert ziet moeilijkheden voor Club: “Zoals een CL-uitwedstrijd”

Mannaert ziet moeilijkheden voor Club: “Zoals een CL-uitwedstrijd”

Gepubliceerd: woensdag 20 februari 2019 om 14:14wo 20-02-2019 om 14:14

Club Brugge verdedigt donderdagavond een 2-1 voorsprong op het veld van FC Salzburg. CEO Vincent Mannaert ziet echter moeilijkheden voor Blauw-Zwart, zo laat hij weten tegenover Sporza.

De Oostenrijkse topclub is namelijk een zeer sterke thuisploeg. "Ik heb altijd vertrouwen in een goeie afloop. Maar ik schat de moeilijkheidsgraad hoog in. Ik vergelijk het met een uitwedstrijd op Champions League-niveau. Het is een heel goed elftal met een fantastische thuisreputatie in de competitie en Europa. Er zal een heel goed Club Brugge nodig zijn om verder te gaan."

"Ik schat de kansen op 50-50. 2-1 is goed, omdat je weet dat een gelijkspel volstaat”, vervolgt Mannaert. “Anderzijds volstaat voor hen ook een kleine 1-0-zege door hun uitdoelpunt." Tegen Dortmund bewees Club al dat het op 0-0 kan spelen. "Omdat we toen over geen offensieve flankspelers beschikten. Die hebben we nu wel. Ook Dennis kan weer spelen. Ik verwacht dat we offensief iets meer kunnen brengen dan enkel mikken op die 0-0. Al voetbalden we in Dortmund ook wel nog een paar goeie kansen bij elkaar."

Poll

Met akkoord?

(232 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws